SuanPan mreža u okviru centra INESKA dobila je Master predstavnika za primorski i severni deo Crne Gore, uključujući i Danilovgrad. Obrazovno razvojni centar Ineska je pored predstavništva u Kotoru, Budvi i Tivtu, otvorio svoje predstavništvo i u Herceg Novom.
Nudeći obrazovanje za život preko svog vernog saradnika Ineske, SuanPan je dobio i svoje centre u Danilovgradu u okviru centra Klikeri, dok Kefalogiko centar predstavlja SuanPan u Baru.

Ineska je, takođe, postala i specijalizovani centar za obuku predavača iz oblasti mentalne aritmetike SuanPan, i na ovaj način otvorila još jednu mogućnost širenja programa i kroz obrazovne institucije.

Da deca idu korak ispred sebe, u svakom od sledćih gradova, potrebno je da se javite našem zastupniku koji će Vam otvoriti vrata SuanPana.
Obrazovno razvojni centar INESKA, predstavnik SuanPana primorskog regiona i sjeverne regije Crne Gore sa Danilovgradom zastupa sledeće gradove: Boka Kotorska, Herceg-Novi, Kotor, Tivat, Budva, Bar, Ulcinj, Andrijevici, Berane, Bijelo Polje, Kolašin, Mojkovac, Pljevlja, Plav, Plužine, Rožaje, Šavnik, Žabljak i Danilovgrad.

UM CARUJE

OBRAZOVNO RAZVOJNI CENTAR INESKA
069 283 557
067 282 298
suanpankotor@gmail.com
Facebook: mentalna aritmetika SuanPan / Kotor
instangram: ineskacentarko
Lokacije: Kotor (Gimnazija Kotor), Tivat (OŠ „Drago Milović“), Budva (JPU „Vrtić TQ centra“) i Herceg Novi („Poslovni centar – NOVI“, Meljine)

KLIKERI – društvo za obrazovanje i razvoj -Danilovgrad
Mail: suanpan.klikeri@gmail.com
Facebook: Mentalna aritmetika SuanPan Dg
Instagram: mentalnaaritmetikasuanpandg
Kontakt tel. +382 69863028

KEFALOGIKO doo
Adresa: Bjeliši 41, 85000 Bar
kontakt tel. +382 (0)67 854 374
E-mail kefalogiko@yahoo.com
Facebook: Suan Pan Mentalna aritmetika – Kefalogiko Bar